Hvem er vi:
Der er et mindre hold bag Bygge-Kalk ApS. Fast er p.t kun direktøren Gert Vinther, der ved behov trækker på andre kræfter til opbygning og vedlighold af indhold og funktionalitet på hjemmesiden. Jeg er uddannet som bygningstømrer og bygningskonstruktør. Jeg har en karrier i byggeriet tilbage fra 1976, hvor mine roller har været mange fra en begyndelse som Jord & betonarbejder, forskallingstømrer, arbejder ved sø-entreprenør- og havnearbejder, vejarbejde, renovering af betonkonstruktioner med spørjtebeton, glideforskalling på silobyggerier. Landbrugsbyggeri. Teknisk isolatør. Over sevendebrev som tømrer og senere tømrermester primært som hovedentreprenør. Tømrer på byggeri af boliger, hospital, lufthavn. Formand ved havnebyggeri. Projektleder primært ved byfornyelsesprojekter. Pladschef på nybyggeri af flerfamilieboliger. Pladschef på entreprenørarbejde med fokus på vej- og kloakbyggeri i fjeldterræn, herunder sprængningsarbejde. Praktiks efaring fra Danmark, Grønland, USA, Tyskland og Island.

Herefter: Fra 2001 direkte i kalkulationsbranchen – overvejende som selvstændig, hvor vi primært servicerede håndværksmestre, hoved – og totalentreprenører. Vi havde også fornøjelsen af at lave budgetkontrol for bl.a. Københavns Kommunes større byggeopgaver. I denne tid blev oparbejdet en betydelig erfaring i opbygning af gode og skarpe kalkulations rutiner og ikke mindst indhold og i Sigma inden for de fleste fagområder. Det er det vi nu gør tilgængeligt til dit firma via Sigma Estimates A/S marketplace. Udviklingen har stået på, siden 2003, hvor vi første omgang udviklede de forskellige databaser til brug for vores egen virksomheds arbejde som beregnerkontor. Efter vi trådte ud af den type virksomhed besluttede vi os for at udvikle det til gavn for andre eksterne brugere. Vi har tit haft glæde af at kunne spare med Sigmas dytige medarbejdere.
Vi vil efterhånden, som tingene udvikler sig, trække på erfarne folk fra netop kalkulationsbranchen til videreudvikling af brugervenlige databaser.